Airbus Romania va intretine trei elicoptere ale armatei bulgare

Airbus Helicopters in Romania (AHRO), parte a grupului Airbus, a semnat un acord-cadru pe cinci ani cu Ministerul Apararii din Bulgaria. Acesta prevede acordarea de servicii de suport logistic integrat pentru asigurarea navigabilitatii a doua elicoptere de tip AS565MB Panther si a unui elicopter de tip AS365 N3+ Dauphin.

“Acest contract continua colaborarea excelenta a Airbus Helicopters in Romania cu Guvernul de la Sofia. Anul trecut am predat Fortelor Navale bulgare un elicopter N3+ Dauphin pe care l-am reconditionat la Brasov”, a declarat Georges Durdilly, directorul general al Airbus Helicopters in Romania.

Contractul prevede inlocuirea echipamentelor in caz de defectiune, livrarea de echipamente si utilaje, reparatii de echipamente si inspectii majore.

De asemenea, sunt incluse si organizarea, de catre Airbus, a unor cursuri teoretice si practice pentru personalul Fortelor Navale bulgare, asistenta tehnica in teritoriu si remedierea defectelor, furnizarea de echipamente pentru utilizare temporara si consultanta tehnica gratuita privind exploatarea si intretinerea elicopterelor.

Citeste si:
Un elicopter al Forței Multinaționale de Observatori s-a prăbușit...
Un elicopter al Forței...

Airbus este lider mondial in domeniul aeronautic, al spatiului si al serviciilor conexe. Airbus ofera cea mai cuprinzatoare gama de aeronave de pasageri. Airbus este, de asemenea, lider european in furnizarea de aeronave-cisterna, de lupta, de transport si pentru alte misiuni, precum si una dintre cele mai importante companii spatiale din lume. In plus, grupul european Airbus a redevenit anul trecut cel mai mare constructor mondial de avioane, dupa ce a livrat un numar record de 863 de aparate, in crestere cu 7,9% comparativ cu 2018, ceea ce i-a permis sa treaca in fata rivalului american Boeing. In domeniul elicopterelor, Airbus ofera cele mai eficiente solutii civile si militare in intreaga lume.

Sursa foto: Airbus

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri