China a anuntat vineri inchiderea unor portiuni din Marele Zid, precum si a unor populare atractii turistice din zona Beijing-ului, in cadrul masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, care a facut deja 26 de victime, informeaza AFP.

Mormintele Ming si Padurea de Pagode vor fi inchise incepand de sambata, a precizat autoritatea responsabila pentru gestionarea acestor atractii turistice, scrie Agerpres.

De asemenea, stadionul national din Beijing, cunoscut sub numele de "Cuib de pasare" si construit pentru Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, a fost inchis vineri pentru a "preveni si controla" raspandirea virusului.

Tot vineri, reprezentantii Disneyland Shanghai au anuntat ca parcul de distractii ramane inchis pana la o noua notificare, din cauza raspandirii virusului care a infectat deja peste 800 de persoane in China.

Decizia a fost luata "pentru prevenirea si controlul epidemiei si pentru pastrarea sanatatii" clientilor si a personalului parcului, a precizat Disneyland Shanghai pe site-ul sau.

Chinezii se afla intr-o vacanta de sapte zile pentru celebrarea Anului Nou Lunar - o perioada in care parcul de distractii este de obicei plin de vizitatori. Anul trecut, spre exemplu, Disneyland Shanghai a decis suspendarea vanzarii de bilete, deoarece parcul era supraaglomerat.

Sursa foto: Photo by Hanson Lu on Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri