Mai multi americani din Sonoma County (California) ar putea glumi acum pe seama faptului ca un rau din zona lor a fost innobilat, dupa ce s-au scurs in el peste 367.000 de litri de vin. Autoritatile sunt, insa, ingrijorate, sustinand ca viata salbatica ar putea avea de suferit.

Incidentul a iesit la iveala in urma unei raportari a guvernatorului din tinutul Sonoma privind interventiile in situatii de urgenta. Astfel, s-a aflat ca la podgoria Rodney Strong - in spatiile de stocare a vinului - a aparut o defectiune. Iar vinul dintr-un urias tanc de stocare a inceput sa curga in rau. Si a tot curs pana cand cantitatea din apa a ajuns la 97.000 de galoane (circa 367.000 de litri - n.red.), potrivit Ziare.com, care citeaza CNN.

In cele din urma, proprietarii podgoriei au reusit sa opreasaca scurgerea.

Don McEnhill, curatorul raului, a spus ca aciditatea apei a crescut, dupa deversarea accidentala de vin. Omul sustine ca n-a observat pesti morti, dar ca e posibil sa moara parte dintre insectele care traiesc pe rau.

Chris O'Gorman, purtatorul de cuvant al Rodney Strong, a transmis ca societatea face o investigatie interna pentru a stabili cauza defectiunii care a permis deversarea accidentala a vinului in rau. In plus, societatea coopereaza cu autoritatile locale, in vederea rezolvarii problemei.

Citeste si:
Vinieta Oxigen - un început bun, dar timid
Vinieta Oxigen - un început...

Sursa foto: Captura Video Youtube

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Test drive cu noul Suzuki Jimny prin padurile de langa Frankfurt
Setari Cookie-uri