Puternicul seism care s-a produs vineri in estul Turciei a facut cel putin 31 de victime, potrivit celui mai recent bilant anuntat duminica de autoritatile din aceasta tara, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Numarul persoanelor ranite in provinciile Elazig si Matalya este de cel putin 1.607, a anuntat Agentia nationala de gestionare a catastrofelor (AFAD).

Seismul s-a produs vineri la ora 17:55 GMT in provincia Elazig si a avut o magnitudine de 6,7, potrivit Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite (USGS).

Echipele de interventie continuau duminica dimineata operatiunile de cautare a eventualilor supravietuitori sub daramaturile din centrul orasului Elazig, a dezvaluit un corespondent al AFP.

Potrivit AFAD, 45 de persoane au fost descoperite in viata sub daramaturi, incepand de vineri.

Aproape 80 de cladiri s-au prabusit in Elazig si Malatya, iar 645 de imobile au fost grav avariate, potrivit aceleiasi surse.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan s-a deplasat sambata in cele doua provincii afectate de seism si a spus ca "masurile necesare vor fi luate imediat (...) pentru ca nicio persoana sa nu ramana fara locuinta"

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri