Numarul de decese confirmate cauzate de noul coronavirus in China a ajuns la cel putin 490, dupa ce autoritatile din provincia Hubei au anuntat 65 de noi cazuri de deces, relateaza AFP.

In actualizarea sa zilnica, comisia de sanatate din provincia Hubei (centru), epicentrul noii epidemii, a raportat, de asemenea, o crestere accentuata a numarului de persoane infectate, cu 3.156 de noi cazuri confirmate. scrie Hotnews.

Numarul purtatorilor de noul coronavirus depaseste de acum 23.500 in China continentala in ansamblu, avand in vedere elemente comunicate anterior de guvernul central, potrivit Agerpres.

Hong Kong a raportat marti primul deces din cauza noului coronavirus, aceasta fiind a doua persoana din afara Chinei continentale ucisa de epidemia care a provocat pana acum aproape 490 de victime, raspandindu-se tot mai mult prin lume si provocand temeri in privinta economiei globale, transmite Reuters.

In ultimele 24 de ore au fost evacuati si mai multi cetateni straini din orasul Wuhan, iar mii de persoane sunt blocate pe o nava de croaziera japoneza dupa ce un pasager a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Sursa foto: Gerd Altmann from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri