Un cunoscut DJ a pierdut lupta cu leucemia după ce a fost tesat pozitiv pentru coronavirus. Acesta a refuzat tratamentul împotriva COVID-19 și le-a spus medicilor să „salveze viața altei persoane”.

Liam Downing, un DJ în vârstă de 30 de ani, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 la doar câteva zile după ce s-a internat la spital cu o infecție. Acesta suferea de cancer, cu care a dus o luptă mai bine de doi ani, scrie Metro.

Pe 21 martie, DJ-ul a luat decizia de a nu primi tratamentul împotriva coronavirusului, a declarat familia lui Liam. Acesta le-a spus medicilor că vrea să facă economii la Sistemul Național de Sănătate, astfel încât să poată fi salvată viața altei persoane.

Liam Downing a încetat din viață pe 27 martie, la cinci zile de la împlinirea vârstei de 30 de ani.

Laura, sora bărbatului, spera ca acesta să mai aibă la dispoziție măcar câteva luni, după ce DJ-ul și-a făcut o listă cu lucruri pe care ar fi vrut să le facă până să moară. Aceasta a descris cum, în ciuda durerii și a simptomelor coronavirusului, Liam și-a păstrat zâmbetul pe buze până la finalul vieții.

Citeste si:
Armin van Buuren a inchis festivalul Untold cu un "maraton de 7 ore"
Armin van Buuren a inchis cea...

Peste 1.000 de lire sterline s-au strâns în cadrul unei pagini GofundMe, deschisă pentru Liam. Banii vor fi cheltuiți pentru înmormântarea DJ-ului, iar suma rămasă va fi donată către spitalul care a avut grijă de Liam în ultimii doi ani.

Sursa foto: Pixabay

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Proteste: Biden îl acuză pe Trump că folosește armata împotriva americanilor
Setari Cookie-uri