Locuitorii din oraşul german Dusseldorf vor avea ocazia să participe la slujbele de Paştele catolic din acest weekend, în ciuda pandemiei de coronavirus, datorită unui cinematograf tip drive-in, relatează agenţia DPA, preluat de Agerpres.

Un podium şi un altar vor fi amenajate în interiorul cinematografului din oraşul vestic, potrivit Bisericii Protestante din Germania.

Oamenii vor putea apoi să intre cu maşina la cinematograf şi să asculte slujbele la radiourile din maşină. Biletele, disponibile gratuit online, vor fi scanate prin geamurile maşinilor pentru reducerea riscului de infectare.

Potrivit organizatorilor, cinematograful drive-in are o capacitate de cinci sute de maşini.

Iniţiativa este organizată împreună cu autorităţile oraşului, notează DPA. Paştele este cea mai importantă sărbătoare creştină, care celebrează învierea lui Iisus Hristos.

Cinematograful drive-in se deschide săptămâna aceasta pentru a oferi "divertisment şi bucurie" în timpul pandemiei de coronavirus şi va funcţiona în conformitate cu reglementările de siguranţă şi normele de distanţare socială pe care Germania le-a instituit pentru stoparea răspândirii bolii.

"Ofertele ce permit o formă de comuniune socială sunt în prezent mai importante ca niciodată", a declarat primarul oraşului Dusseldorf, Thomas Geisel.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri