Italia a anunţat marţi 602 noi decese de COVID-19, a doua creştere consecutivă a numărului de morţi de la o zi la alta, dar numărul de cazuri noi a scăzut la 2.972 de la 3.153 în ziua precedentă, reprezentând cel mai scăzut bilanţ zilnic de pe 13 martie, relatează Reuters.

Bilanţul total al deceselor de la declanşarea epidemiei, pe 21 februarie, a crescut la 21.067, a anunţat Agenţia protecţiei civile, cel mai grav bilanţ din lume al pandemiei după cel din SUA, conform Agerpres.ro.

Numărul total al cazurilor confirmate oficial a crescut la 162.488, al treilea cel mai ridicat din lume după cele din SUA şi Spania.

La terapie intensivă se mai aflau marţi 3.168 de persoane, faţă de 3.260 luni, a 11-a zi consecutivă de scădere.

Din cei infectaţi cu SARS-CoV-2, 37.130 au fost declaraţi vindecaţi, faţă de 35.435 în ziua anterioară.

Sursa foto: Antonio Rico / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri