Coronavirus: Peste 31.000 de decese s-au inregistrat în Marea Britanie din cauza COVID-19

Peste 31.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, a anunţat guvernul de la Londra.

Ministrul mediului, George Eustice, a anunţat 626 de noi decese în rândul persoanelor testate pozitiv pentru noul coronavirus, numărul total al deceselor ajungând la 31.241 în Marea Britanie, care a devenit astfel cea de-a doua ţară cu cele mai multe decese din lume după Statele Unite, scrie Agerpres.

Un bebeluş de şase săptămâni a murit, a anunţat serviciul de sănătate publică din Anglia. Sugarul, care avea probleme de sănătate înainte de a contracta coronavirusul, este considerat cea mai tânără victimă cunoscută în urma infectării cu COVID-19 din ţară.

În aşteptarea unui discurs al premierului Boris Johnson duminică seara cu privire la o posibilă relaxare a măsurilor de restricţie în Anglia, care se anunţă foarte limitată, ministrul mediului le-a cerut britanicilor să "respecte restricţiile" de circulaţie şi să rămână acasă deşi se anunţă vreme bună în week-end.

Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
VIDEO | Primul hotel PLACAT CU AUR s-a deschis
Setari Cookie-uri