Parcul de distracţii Disney World din Florida a fost redeschis, oferind vizitatorilor posibilitatea de a merge în restaurantele şi magazinele din zona comercială, chiar dacă atracţiile sale principale rămân pentru moment închise.

Închis din 15 martie din cauza pandemiei declanşate de noul coronavirus, acest parc tematic, situat în apropiere de oraşul Orlando, a fost redeschis în virtutea ieşirii progresive din izolare ce a fost decretată în statul american Florida, scrie Agerpres.

Dar, pentru a limita răspândirea maladiei COVID-19, mai puţin intensă în această zonă din Florida decât în regiunile sudice de lângă Miami, accesul în parcare a fost limitat şi mai multe bariere au fost ridicate pentru a respecta măsurile de distanţare fizică. Spaţiile ce au fost deschise sunt dezinfectate cu regularitate de angajaţii parcului.

La intrare, vizitatorii trebuie să se supună unui control de temperatură şi sunt obligaţi să poarte măşti sanitare.

"Dacă mergeţi la Disney Springs (numele zonei comerciale din incinta parcului, n.r.) vă expuneţi voluntar riscurilor asociate infecţiei cu COVID-19", se afirmă într-un mesaj publicat pe site-ul complexului.

Citeste si:
Sapte locuri pe care trebuie sa le vezi inainte sa dispara
Sapte locuri uimitoare pe...

"Lumea de azi e diferită, depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi", a explicat vicepreşedintele Disney Springs, Matt Simon, într-un mesaj pe blogul oficial al parcului Disney World.

Mai multe baruri şi restaurante vor fi redeschise miercurea viitoare, însă nicio dată nu a fost deocamdată anunţată pentru redeschiderea principalelor atracţii ale stabilimentului, foarte apreciate de turiştii din lumea întreagă.

Sursa foto: disneyparks.disney.go.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!
Setari Cookie-uri