COVID-19 | Parcul de distracții Disney World din Florida reduce programul de vizită din cauza lipsei de turiști

Disney World a decis să scurteze programul de vizită pentru toate cele patru parcuri tematice, din cauza lipsei de turiști. Anunțul vine la câteva zile după ce Compania Walt Disney a declarat pierderi în valoare de 2 miliare de dolari, în urma pandemiei de coronavirus, potrivit Forbes.com.

Regatul Magic (Magic Kingdom), împreună cu Studiourile Hollywood (Hollywood Studios) vor avea programul micșorat cu o oră, în timp ce Epcot și Regatul Animalelor (Animal Kingdom) vor suferi modificări în program cu până la două ore. Schimbările vor intra în vigoare de la 8 septemebrie.

Potrivit Disney World, aproximativ 58 de milioane de vizitatori vin în parcuri în fiecare an. Pandemia de coronavirus a redus la minimum acest număr. Mulțimile de oameni au fost mult mai mici decât se așteptau reprezentanții companiei. Bob Chapek, CEO-ul Disney, susține că principalul motiv pentru lipsa de turiști este dat de restricțiile de circulație impuse. Bucuria vine din Florida, unde guvernatorul Ron DeSantis a ridicat restricțiile impuse vizitatorilor din New York, New Jersey și Connecticut.

Noul program de vizită

Programul refăcut este următorul:

  • Magic Kingdom: 9:00-18:00 (față de 09:00-19:00)
  • Epcot: 11:00- 19:00 (față de 11:00-21:00)
  • Hollywood Studios: 10:00-19:00 (față de 10:00-20:00)
  • Animal Kingdom: 09:00-17:00 (față de 08:00-18:00)

Disney World este unul dintre cele mai vizitate resorturi din lume, cu parcuri tematice care ilustrează segmente din compania Walt Disney. În plus, parcurile sunt cele care reunesc foarte mulți angajați, numai cel din Florida însumând peste 100.000 de oameni.

Citeste si:
Parcul de distracții Disney World a fost deschis PARȚIAL. Cum se...
COVID-19 | Parcul de...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri