VIDEO Jair Bolsonaro şi-a dat masca jos în faţa jurnaliştilor după ce a anunţat că are coronavirus.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, și-a dat jos masca în fața jurnaliștilor, la finalul conferinței de presă în care a anunțat că are coronavirus. Jair Bolsonaro a minimalizat gravitatea pandemiei de Covid-19 în nenumărate rânduri, deși Brazilia are peste 65.000 de morți din cauza noului coronavirus.

Liderul brazilian şi-a scos masca în faţa reporterilor în timpul uneu conferințe de presă pentru „a le arăta că este bine”. Presa a fost luată prin surprindere de acest gest, iar o jurnalistă chiar a plecat de la conferinţă. Asociaţia Presei din Brazilia intenţioneză să-l denunţe pe Bolsonaro, pe care îl acuză că a pus în pericol viaţa jurnaliştilor, relatează El Comercio, citat de Mediafax.

În aceeași zi, Bolsonaro a postat online un clip în care ia o pastilă despre care spune că este hidroxiclorochină.

„Iau cea de-a treia doză de hidroxiclorochină. Mă simt foarte bine. Duminică m-am simţit aşa şi aşa. Luni, însă, m-am simţit rău. Azi, marţi, sunt mult mai bine decât sâmbătă, deci clar funcţionează”, a mărturisit liderul brazilianul.

”Ştim că există alte medicamente care te ajută să combaţi coronavirusului. Mai ştim că niciunul dintre ele nu a fost aprobat ştiinţific şi declarat eficient, dar uite că acesta funcţionează pe încă o persoană. Eu cred în hidroxiclorochină, tu? Ok, suntem împreună în treaba asta”, a spus Bolsonaro în timp ce îşi lua medicamentul.

Citeste si:
Urme de coronavirus într-un lot de aripioare de pui congelate din...
China a depistat urme de...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Bolsonaro este cunoscut pentru opinia lui controversată despre coronavirus, afirmând de nenumărate ori că virusul nu există, ori că este doar o gripă nevinovată.

Sursa foto: Wikipedia

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri