Primarul Washingtonului, Muriel Bowser, a înăsprit miercuri regulile privind portul măştii în capitala americană ordonând rezidenţilor acesteia să îşi acopere faţa imediat ce au ieşit din locuinţă, notează Agerpres.

„Oamenii trebuie să poarte mască atunci când îşi părăsesc locuinţa dacă este probabil să intre în contact cu cineva mai mult de un scurt moment", a explicat primarul democrat al Washingtonului, care a anunţat această măsură împreună cu sloganul "E simplu, când pleci de-acasă, trebuie să porţi mască".

„Trebuie să purtaţi mască pentru că nu ştiţi dacă veţi putea păstra distanţarea fizică", a subliniat ea.

Sunt făcute câteva excepţii, în special pentru sportivii în plin exerciţiu şi aflaţi la depărtare de alte persoane.

În capitala americană, ca şi în majoritatea statelor, numărul cazurilor pozitive de COVID-19 este pe cale de a creşte, chiar dacă Washingtonul a fost relativ ferit de coronavirus de la începutul pandemiei.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri