Boris Johnson a declarat că este inevitabil ca ţara să se confrunte cu un al doilea val de coronavirus şi a precizat că deşi nu îşi doreşte o a doua carantină la nivel naţional, guvernul ar putea fi nevoit să introducă noi restricţii.

Potrivit unor relatări din media, Regatul Unit se gândeşte dacă să impună o nouă carantină la nivelul ţării, după ce numărul de cazuri aproape că s-a dublat la 6.000 pe zi, numărul de internări în spital a crescut, iar ratele de infectare au luat amploare în zone din nordul Angliei şi la Londra, scrie Agerpres.

"Asistăm la venirea unui al doilea val... Este absolut inevitabil, îmi este teamă, că îl vom vedea în această ţară", a spus el.

Creşterea puternică a numărului de cazuri în ţară înseamnă că guvernul are nevoie să efectueze o evaluare permanentă şi nu a exclus introducerea de noi măsuri restrictive.

"Nu vreau să vorbesc deloc despre o a doua carantină naţională", a spus premierul britanic, însă a adăugat: "Când vezi ce se întâmplă, trebuie să te întrebi dacă nu cumva trebuie să mergem mai departe".

Sursa foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri