Numărul de cazuri noi de COVID-19 este în creștere în mai multe orașe din Anglia, 13 dintre acestea înregistrând peste 100 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Liverpool, South Tyneside, Oldham, Knowsley, Warrington, Hyndburn și Manchester sunt zonele în care numărul de cazuri a crescut brusc de la o săptămână la alta. În Rossendale, numărul persoanelor testate pozitiv este mai mult decât dublu, în timp ce creșteri dramatice au fost observate și în Pendle și Blackpool, conform publicației mirror.co.uk.

Bolton rămâne cel mai puternic afectat oraș, cu toate că în ultima săptămână a înregistrat o scădere ușoară a numărului de cazuri, de la 192.8 cazuri per 100.000 de locuitori la 189.2.

Această evoluție vine după ce numărul de cazuri noi de COVID-19 depistate a ajuns la cel mai ridicat nivel din mai până în prezent. Ministerul Sănătății avertizează că un al doilea val este inevitabil.

”Marea Britanie va avea probabil nevoie, mai devreme sau mai târziu, să reintroducă unele măsuri de închidere şi izolare la nivel naţional din cauza noului coronavirus”, este de părere Neil Ferguson, fost consilier guvernamental pe sănătate, citat de Reuters.

Pe 18 septembrie, numărul de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore a fost de 4.322.

Sursa foto: ungvar / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri