Motivul pentru care un bărbat de 41 de ani și-a dat în judecată părinții

Unii oameni se desprind greu de părinți ca să devină independenți. Cazul unui bărbat din Londra, care a avut norocul să aibă părinți înstăriți, iese însă din comun. Are un apartament la Londra ai cărui proprietari sunt părinții săi și tot ei sunt cei care i-au plătit până de curând facturile. Și totuși, acest bărbat de 41 de ani, cu studii superioare, a ținut să-și dea în judecată mama și tatăl, în speranța că va obține susținerea lor financiară până la sfârșitul vieții lor, scrie Digi24.

Considerându-se îndreptățit să trăiască din banii părinților, bărbatul, de profesie jurist, le reproșează acestora că i-au întreținut cu bună știință dependența financiară față de ei timp de 20 de ani, pentru ca apoi, când au avut neînțelegeri, să-i reducă fondurile considerabil.

Cu toate acestea, părinții nu i-au tăiat de tot finanțarea. Bărbatul locuiește într-un apartament în centrul Londrei, care aparține părinților lui. Aceștia din urmă s-au stabilit la Dubai, dar nu i-au cerut chirie pe apartament și până de curând tot ei i-au plătit și facturile.

Fiul - șomer de ani buni - se consideră însă nedreptățit. Contrariat că s-a văzut lăsat fără bani de buzunar, și-a cerut drepturile în justiție. A invocat legile britanice referitoare la căsătorie, divorț și drepturile copiilor. Bărbatul spune că părinții săi sunt „enorm de bogați” și îl pot susține financiar fără probleme ca și până acum.

Însă judecătorul care s-a ocupat de dosar nu i-a dat dreptate „năpăstuitului” copil de 41 de ani.

Citeste si:
Copiii romani, codasii Europei dupa banii de cheltuiala pe saptamana
Codasii Europei: cati bani de...

Sursa foto: unsplash.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri