Restricțiile impuse de pandemie au afectat și lumea cinematografică, multe dintre lansările realizate pe bugete impresionante fiind amânate începând cu luna martie. Cu toate acestea, câștigurile de la Hollywood nu au lăsat de dorit. Cele mai bine plătite zece actrițe au câștigat împreună 254 de milioande de dolari, în 12 luni, până în iunie 2020. Într-adevăr, câștigurile au simțit o scădere de 20% față de perioada anului trecut. Iată care este topul celor mai bine plătite zece actrițe de pe marile sau micile ecrane, potrivit Forbes.com.

Actrițele care au avut venituri exclusiv din filme tradiționale au câștigat aproximativ 58 milioane de dolari în 2020, în scădere de la 136 milioane de dolari în 2019.

Topul celor mai bine plătite zece actrițe

  • Sofia Vergara: 43 milioane de dolari

Vergara și-a încheiat alergarea în Modern Family din ABC și a început mandatul de judecător în America’s Got Talent. Ea mai obține venituri și din diferite promoții și acorduri de licențiere, inclusiv o linie de blugi la Walmart și o ramură de mobilier la Rooms To Go.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Angelina Jolie: 35,5 milioane de dolari

Una dintre cele mai cunoscute actrițe, dar și cea care își creează cele mai mari venituri din filmele tradiționale, cel mai mare salariu al lui Jolie provine din rolul ei în The Eternals, viitorul film Marvel, care are un buget de 200 de milioane de dolari.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Gal Gadot: 31,5 milioane de dolari

Cu Wonder Woman 1984, Gadot a revenit pe Netflix, câștigând 20 de milioande de dolari pentru rolul său din Red Notice.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Melissa McCarthy: 25 de milioane de dolari

Actrița de comedie joacă în două filme de streaming regizate de soțul său, Ben Falcone. Unul este difuzat pe HBO Max, celălalt pe Netflix. În același timp, găzduiește și Little Big Shots de la NBC. În plus, anul viitor, va juca în rolul Ursulei în versiunea live-action a Micii Sirene.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Meryl Streep: 24 milioane de dolari

Una dintre legendele ecranului s-a alăturat regizorului Steven Soderbergh pentru comedia Let Them All Talk, care a fost vândută către HBO Max, cu 33 milioane de dolari. Restul au venit de la The Prom și The Little Women, din 2019.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Emily Blunt: 22,5 milioane de dolari

Primul A Quiet Place a încasat 341 de milioane de dolari pe un buget de 17 milioane de dolari. Blunt a negociat un salariu în avans de opt cifre pentru continuare, care urmează să fie lansat anul viitor. Rolul său în Jungle Cruise îi va aduce un cec în cele mai mari șapte cifre.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Nicole Kidman: 22 milioane de dolari

Nicole Kidman se va alătura lui Streep în The Prom'ul lui Ryan Murphy de pe Netflix, care îi va plăti un salariu în avans de opt cifre. În plus, va câștiga aproximativ 1 milion de dolari pe episod, pentru viitoarea sa miniserie de pe HBO, în The Undoing.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Ellen Pompeo: 19 milioane de dolari

După o reușită renegociere a contractului în 2017, Ellen Pompeo câștigă aproximativ 550.000 de dolari pe episod în rolul ei principal din Grey`s Anatomy, de la ABC. În plus, adaugă circa 6 milioane de dolari pe an din cota sa din profiturile de sindicalizare.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Elisabeth Moss: 16 milioane de dolari

Hulu i-a plătit 1 milion de dolari pe episod pentru a juca în The Handmai`s Tale. Ea a participat și la profiturile The Invisible Man, o surpriză care a costat doar 7 milioane de dolari din 134,3 milioane de dolari încasați.

Sursa Foto: www.forbes.com

  • Viola Davis: 15,5 milioane de dolari

Viola Davis face parte din listă pentru prima dată datorită aparițiilor sale ca Annalize Keating în How to Get Away with Murder și Ma Rainey în adaptarea filmului Netflix al piesei lui August Wilson, Ma Rainey`s Black Bottom.

Sursa Foto: www.forbes.com

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri