Preşedintele ales al SUA Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, va fi vaccinat luni împotriva COVID-19 luni, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a acestuia, relatează AFP.

''Luni, preşedintele ales Joe Biden şi (soţia sa) dr. Jill Biden vor primi o primă doză de vaccin Pfizer în (statul) Delaware'', a spus Jen Psaki, purtătoarea de cuvânt a lui Biden. Conform Agerpres, ea a precizat că evenimentul va avea loc ''în public'' pentru a transmite mesajul că vaccinul este ''sigur''. Vicepreşedinta aleasă Kamala Harris va fi vaccinată săptămâna următoare, în contextul în care în Europa mai mulţi lideri au fost plasaţi în carantină înainte de Crăciun.

Vicepreşedintele american Mike Pence a fost inoculat vineri cu vaccinul Pfizer/BioNTech împotriva coronavirusului, iar momentul a fost transmis în direct la televiziune, în contextul în care SUA se pregătesc să autorizeze un al doilea vaccin.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri