O furtună de zăpadă a lovit Grecia, cu ninsori abundente şi vânturi puternice, zonele cele mai afectate fiind cele din nordul şi centrul ţării, relatează Agerpres.

Zăpada a acoperit, de asemenea, Acropola din Atena, însă nu pentru mult timp, temperaturile situându-se în capitală în jurul valorii de zero grade Celsius, a raportat televiziunea publică ERT.

În nordul ţării însă, temperaturile au scăzut la - 15 grade Celsius în cursul nopţii şi majoritatea curselor cu feribotul au fost anulate din cauza vânturilor puternice, a anunţat Garda de coastă elenă.

Sursa Video: Facebook

Insulele Sporade, situate în nord-vestul Marii Egee, au fost afectate de o întrerupere de electricitate după ce arbori s-au prăbuşit peste liniile de înaltă tensiune care făceau legătura cu continentul, a raportat televiziunea.

Autostrada dintre Atena şi Salonic a fost închisă circulaţiei în două zone la nord de capitală din cauza gheţii, a declarat poliţia rutieră, care a anunţat de asemenea că pe majoritatea drumurilor din centrul şi nordul Greciei accesul este permis doar vehiculelor echipate cu lanţuri de zăpadă.

Serviciul de Meteorologie din Grecia (EMY) a estimat că "vârful" valului de frig va fi atins pe 16 februarie.

Sursa foto: Facebook/ Jurnal de Vreme

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri