Motorul unui avion, care tocmai decolase de pe un aeroport din Olanda, a explodat

Un avion Boeing 747 în versiune cargo, care a decolat de pe aeroportul olandez Maastricht, a pierdut mai multe piese în urma unei explozii la unul dintre cele patru motoare survenită imediat după decolare, scrie publicaţia La Libre Belgique.

Bucăţi de metal au căzut în împrejurimile localităţii olandeze Meerssen, avariind câteva autoturisme, iar o femeie în vârstă a fost uşor rănită, potrivit Agerpres.

Avionul aparţine companiei aeriene britanice Longtail Aviation şi avea ca destinaţie New York. Aparatul a fost redirecţionat către aeroportul din oraşul belgian Liege, unde a aterizat.

Citeste si:
Mazda îmbunătățește motorul Skyactiv-X
Mazda îmbunătățește motorul...

Sursa Foto: Facebook/ The Aviation Consulting Group

Într-o coincidență bizară, la câteva ore un incident similar s-a petrecut și în Statele Unite, implicând tot un avion Boeing, numai că de data aceasta a fost unul de călători, cu 241 de persoane la bord. Motorul drept al aparatului a explodat la scurt timp de la decolare, iar resturile s-au împrăștiat în mai multe zone locuite din localitatea Broomfield, în statul american Colorado. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar avionul s-a întors pe aeroportul Denver, de unde decolase, și a efectuat o aterizare de urgență în siguranță.

Sursa foto: Facebook/ Aeronews- Broomfield Police

Citeste si:
Încă un Boeing 777 a aterizat de urgență din cauza problemelor la...
Încă un Boeing 777 a aterizat...

Sursa foto: Facebook/ Aeronews- Broomfield Police

Sursa foto: Facebook/ Aeronews- Broomfield Police

Citeste si:
Cea mai mare captură de droguri din Olanda: 1,5 tone de heroină
Cea mai mare captură de...

Sursa foto: Facebook/ The Aviation Consulting Group

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri