VIDEO | A fost anunțată data de lansarea a episodului special Friends: The Reunion

Data de lansare a mult așteptatei reuniune a actorilor din îndrăgitul serial „Friends” (Prietenii tăi) a fost în sfârșit anunțată, după o lungă perioadă de așteptare cauzată de pandemia de COVID-19, relatează BBC.

O dată cu anunțarea datei de lansare, HBO a lansat și un trailer cu episodul special. „Friends: The Reunion” va fi lansat pe data de 27 mai, pe platforma de streaming HBO Max, în condițiile în care distribuția originală a sitcom-ului a putut fi filmată luna trecută.

Chiar și Jennifer Aniston a distribuit trailerul pe Instagram, adăugând: "Este oficial! #FriendsReunion va avea premiera pe 27 mai pe @HBOMax - am putea fi mai entuziasmați?!"

Toți cei șase „prieteni” îndrăgiți ai serialului - Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross) - vor putea fi revăzuți împreună.

În producția specială vor mai apărea și alți actori care au mai apărut în serialul celebru. Printre aceștia se vor număra: Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill) și Tom Selleck (Richard), precum și Elliott Gould și Christina Pickles, care au jucat părinții lui Ross și Monica, Jack și Judy.

Citeste si:
Serialul ”Friends” se întoarce în România și te va costa mai puțin...
Serialul ”Friends” se...

Primele zvonurile referitoare la o reuniune au apărut noiembrie 2019, planurile inițiale indicând o dată de lansare în luna mai 2020, dar din cauza pandemiei globale, planurile au fost amânate.

Filmările pentru episodul special au avut loc în cele din urmă luna trecută în studioul original al serialului, în fața unui public live.

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri