Bill Gates este cel mai mare proprietar privat de terenuri agricole din SUA și, conform unui nou raport al NBC, cartofii prăjiți de la McDonald`s sunt crescuți pe câmpurile sale.

Fondatorul Microsoft deține 269.000 de acri de terenuri agricole (echivalentul a 108.000 de hectare) în 18 state din SUA, conform cifrelor actualizate de la NBC, ceea ce îl face cel mai mare proprietar de terenuri agricole private din toată America. Numai terenurile din statul Washington sunt atât de mari încât se pot vedea din spațiu, notează Business Insider.

Se pare că Bill Gates deține și un alter ego al său: cel de proprietar de terenuri agricole. The Land Report îl numește „Farmer Bill”, pe Bill Gates, cel care deține mai multe terenuri agricole decât oricine altcineva în America.

Bill GatesFoto: Shutterstock

Land Report a menționat anterior că terenurile agricole ale SUA ale lui Gates sunt deținute atât direct, cât și prin intermediul grupului său de investiții, Cascade, recent implicat într-o anchetă publicată în New York Times, ce include acuzații de comportament inadecvat la locul de muncă.

Citește și: Bill Gates spune că bitcoin are un impact negativ asupra planetei

Bill Gates își va împărți și pământurile cu fosta sa soție, Melinda Gates

Și pământurile pe care Bill Gates le deține vor fi supuse unui control atent la partajul dintre cei doi foști soți, Bill și Melinda Gates, care au anunțat în această primăvară că vor divorța după 27 de ani de căsătorie. Bill Gates este a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 144 miliarde de dolari, potrivit estimărilor transmise de Bloomberg.

Firește, este de așteptat ca Melinda Gates să devină una dintre cele mai bogate femei din lume după divorț. Publicația TMZ a transmis recent că fostul cuplu își va împărți averea printr-un „contract de separare” în afara instanței, deoarece nu aveau pus la punct un acord prenupțial care să fie intrat în vigoare.

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri