Oraşul Viena vrea să-i încurajeze pe tineri să se vaccineze împotriva noului coronavirus cu ajutorul muzicii şi al atmosferei de petrecere, informează dpa, preluat de Agerpres.

Una sau mai multe petreceri de vaccinare urmează să fie organizate în capitala Austriei, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al municipalităţii.

Viena oferă, de asemenea, posibilitatea unor programări la vaccinare pentru familii, copiii şi părinţii putând merge împreună să se imunizeze împotriva COVID-19.

De marţi, copiii şi adolescenţii vienezi cu vârsta cuprinsă între 12 ani şi 17 ani se pot înscrie pentru vaccinare. Cererea a fost mare, 10.000 de doze fiind rezervate în decurs de două ore.

Adulţii tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani pot face o programare la vaccinare de miercuri, iar petrecerea anunţată urmează să aibă loc la începutul lunii iulie. Detaliile despre acest eveniment nu au fost încă finalizate.

La Viena, circa 27% din populaţie a primit până în prezent dozele de vaccin necesare pentru o imunizare completă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri