Mai multe orașe din Statele Unite ale Americii oferă copiilor între 5 și 11 ani câte 100 de dolari, dacă acceptă să se vaccineze anti-COVID. Măsura vine după ce FDA a autorizat folosirea serului de la Pfizer pentru această grupă de vârstă.

New York este unul dintre exemple, acesta oferind copiilor 100 de dolari după ce se vaccinează cu prima doză. Dacă cei mici nu vor bani, aceștia pot alege bilete pentru vizitarea Statuii Libertății sau a altor atracții. În plus, ar putea sta de vorbă chiar și echipa de baseball Brooklyn Cyclones, scrie METRO.

Practic, este același program de motivare a vaccinării utilizat și în cazul adulților.

Și Chicago oferă carduri de 100 de dolari copiilor după o primă doză de vaccin. În plus, școlile publice din oraș au decis să suspende cursurile de pe 12 noiembrie, pentru a organiza un maraton de vaccinare, Vaccination Awareness Day.

Și în Louisiana este valabilă măsura celor 100 de dolari. De asemenea, în San Antonio, Texas, părinții copiilor și gardienii școlilor pot solicita carduri cadou de 100 de dolari pentru cumpărături.

Specialiștii încă nu pot concluziona dacă aceste măsuri îi vor impulsiona pe cei mai sceptici, însă cred că banii pot reprezenta o soluție mai bună decât organizarea de loterii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri