Bill Gates spune că 2021 a fost cel mai greu an din viața sa, ca urmare a divorțului său de Melinda French Gates, dar și din cauza lipsei de interacțiune socială pe fondul pandemiei de COVID-19, relatează BusinessInsider.

Cofondatorul Microsoft a spus scris pe blogul său personal despre luptele cu care s-a confruntat în ultimul an, inclusiv încheierea căsătoriei sale cu Melinda după 27 de ani.

„Știu că mulți oameni sunt curioși de un subiect mai aproape de casă: divorțul meu”, a scris Gates în postare.

Cuplul a anunțat că s-a despărțit în mai și au divorțat oficial în august, conform dosarelor judecătorești.

Gates a spus că nu poate nega că „a fost un an de mare tristețe personală pentru mine”. Miliardarul a spus că el și fosta lui soție încă conduceau Fundația Bill și Melinda Gates și că au găsit „un nou ritm de lucru bun”.

Fundația Gates a anunțat în iulie că Melinda ar putea demisiona din funcția de copreședinte în doi ani dacă ea și Bill nu pot lucra împreună.

Gates a mai spus că a avea zile fără nicio interacțiune umană în timpul pandemiei de COVID-19 a fost o „experiență ciudată și dezorientatoare”.

„Lumea mea personală nu s-a simțit niciodată mai mică decât a fost în ultimele douăsprezece luni”, a mai scris miliardarul, adăugând că a rămas singur cuc după ce doi dintre copiii săi au plecat recent de acasă.

„Am avut perioade de timp fără nicio interacțiune socială față în față, până când m-am vaccinat”. Când aveam o pauză între întâlniri, nu puteam decât să mă plimb prin curte, ca să văd ceva diferit”, a mai spus el.

Pe lângă aceste probleme, Bill Gates s-a confruntat și cu critici pentru întâlnirile sale cu Jeffrey Epstein, care a fost condamnat pentru hărțuire sexuală, o relație despre care Melinda și-ar avertizat soțul.

Sursa foto: Commons Wikimedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri