Lumea nu va putea "să ne sufoce" cu sancţiuni, a declarat liderul belarus Aleksandr Lukaşenko în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin în cadrul căreia cei doi lideri au discutat despre extinderea cooperării, relatează dpa, preluat de Agerpres.

"Este greu cu sancţiunile", a spus Lukaşenko, adăugând însă că cele două ţări vor găsi o soluţie împreună. "Dar nu vor putea să ne sufoce", a adăugat el.

Putin a condamnat din nou sancţiunile ca "ilegale", dar a spus că cele două ţări ar trebui să se pregătească pentru mai mult. "Sancţiuni vor fi introduse în orice caz. Asta nu este nimic altceva decât concurenţă incorectă", a spus el.

Putin a mai declarat că presiunea sancţiunilor - despre care a afirmat că sunt parte a eforturilor occidentale de a-şi întări propriile economii - au ajutat la consolidarea economiei Rusiei.

La rândul său, Lukaşenko a spus că el şi Putin au convenit să coopereze mai mult armonizându-şi pieţele de energie şi reglementările vamale şi de impozitare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri