Armata din Ucraina a raportat noi mișcări ale separatiștilor pro-ruși care au au lansat din nou bombardamente cu arme grele în direcția orașului Lugansk.

Kievul spune că Rusia vrea să acuze în mod eronat armata ucraineană de atacuri împotriva civililor. Separatiștii ar continua să distrugă infrastructura civilă și să bombardeze așezări în teritoriile ocupate. Forțele ucrainene spun că se abțin de la orice ripostă și că informațiile care susțin contrariul sunt complet false, scrie Digi24.

Militarii ruși au primit ordinul să atace

Președintele Biden a fost de acord „în principiu” să se întâlnească cu președintele rus Vladimir Putin în viitorul apropiat, cu condiția ca Rusia să nu invadeze Ucraina. Momentul și locația exactă a unei astfel de întâlniri nu au fost stabilite, dar dacă se va întâmpla, ar fi la ceva timp după o întâlnire programată pentru această săptămână între secretarul de stat al SUA Antony Blinken și ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

Totodată, Statele Unite au informații despre faptul că comandanții ruși au primit ordine de a continua cu o invazie a Ucrainei, comandanții de pe teren făcând planuri specifice pentru modul în care vor manevra în sectoarele lor de pe câmpul de luptă, a declarat un oficial american pentru CBS News.

Ordinele nu înseamnă că o invazie este sigură, a spus oficialul, deoarece decizia finală este a lui Putin.

Sursa foto: captură video / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri