Website-urile Ministerului Apărării și al Administrației Prezidențiale din Rusia nu mai pot fi accesate. În momentul de față nu există informații oficiale cu privire la motivele pentru care acestea nu mai sunt disponibile.

Purtătorul de cuvânt de la Kremlin nu a oferit clarificări în legătură cu nefuncționarea platformelor online, precizând pentru agenția de presă Interfax că el crede că funcționează normal.

Citește și LIVE UPDATE | Război Ucraina: Primele PROTESTE la Moscova. Poliția arestează rapid persoane ieșite pe stradă


Conflictul din Ucraina continuă, președintele țării Volodimir Zelenski a anunțat că forțele ruse au cucerit un aeroport militar situat în apropiere de Kiev. Potrivit şefului statului ucrainean, care s-a exprimat într-o intervenţie video, aeroportul a fost cucerit de forţele ruse, dar debarcarea paraşutiştilor la Gostomel, unde este situat aeroportul, a fost ''blocată'' şi forţele ucrainene ''au primit ordinul de a-i distruge''.
Autorităţile militare ucrainene au afirmat că 20 de elicoptere ruse şi un avion Mi-8 au adus trupe aeropurtate la aeroportul Gostomel, din regiunea Kiev.

Sursa foto: Prinscreen https://eng.mil.ru/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri