Fostul președinte rus, Dmitry Medvedev, în prezent șef adjunct al Consiliului de Securitate al Federației Ruse, declară că țara sa nu are nevoie de legături diplomatice cu Vestul, reacționând la restricțiile anunțate de occident. El consideră că acestea îi oferă Moscovei ”oportunitatea” de a reintroduce pedeapsa cu moartea.

El a adăugat că Rusia va continua invazia Ucrainei până când obiectivele președintelui Vladimir Putin vor fi îndeplinite, nefiind însă clar până acum care sunt obiectivele acestuia. Fostul președinte a comentat și decizia privind suspendarea Rusiei din Consiliul Europei ca urmare a invadării Ucrainei, considerând-o ca o mișcare ce oferă Moscovei ”oportunitatea” de a reintroduce pedeapsa cu moartea, conform BBC.com.

CITEȘTE AICI ULTIMELE INFORMAȚII LEGATE DE RĂZBOIUL DIN UCRAINA.

Consiliul Europei a fost realizat după cel de-al doilea război mondial pentru a proteja drepturile omului și statul de drept pe întreg continentul, fiind un organism separat de instituțiile Uniunii Europene.

Între timp, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, își îndeamnă în continuare cetățenii să reziste atacurilor lansate de către Vladimir Putin asupra țării sale. De asemenea, transmite mai multe mesaje Vestului cerând sancțiuni mai aspre asupra Rusiei și cât mai multe ajutoare pentru a face față agresiunii.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri