Un angajat al serviciului de presă al Ministerului rus al Apărării, colonelul Vladimir Ivanov, a fost lichidat în Ucraina pe 25 martie, potrivit ediției ruse a publicației Mediazona, care ține o listă cu pierderile confirmate ale armatei ruse.

Ministerul Apărării al Federației Ruse nu a confirmat public decesul unui angajat al serviciului său de presă.

„Primul care a raportat moartea sa a fost un angajat al Companiei de radio și televiziune de stat din Rusia, Ievgheni Podubni, care a mers la mitingul Regimentului Nemuritorului de pe 9 mai cu un portret al lui Ivanov”, scrie ziarul, citat de Ziare.com.

În cadrul unei investigații jurnalistice, s-a putut stabili conform registrului cazurilor de moștenire, ca Vladimir Ivanov, în vârstă de 41 de ani, a murit pe 25 martie, moartea sa fiind confirmată oficial cinci zile mai târziu, pe 30 martie 2022. Notarul care a executat dosarul de moștenire a indicat adresa defunctului - Moscova, st. Znamenka, 19. Aceasta este clădirea principală a Ministerului Apărării al Federației Ruse și unitatea militară 66524.

Proiectul ucrainean „Peacemaker” a scris despre un ofițer de presă cu acest nume, care colectează date despre militarii ruși, mercenarii și membrii bandelor „DPR” și „LPR”.

„Criminal de război rus. Propagandist. Un complice al campaniilor de informare și propagandă și manipulări ale Ministerului Apărării al Federației Ruse, pentru a justifica agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, masacrele de civili în Siria", se spune pe pagina "Peacemaker".

Numărul de telefon al colonelului a fost înregistrat în caietele utilizatorilor ca „Serviciul de presă Vladimir al Ministerului Apărării”.

Potrivit unor scurgeri din bazele de date rusești, Vladimir Ivanov s-a născut la Rostov-pe-Don și a servit în sediul Districtului Militar de Sud înainte de a fi transferat la Moscova.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri