CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, și-a anunțat angajații că va avea loc o nouă întâlnire în cadrul companiei, ocazie cu care Elon Musk, cel care ar urma să cumpere rețeaua de socializare, va răspunde mai multor întrebări fierbinți apărute în ultimele săptămâni.

Într-un scurt e-mail verificat de cei de la BusinessInsider, Agrawal a spus că întâlnirea virtuală cu Musk va avea loc joi, iar angajații Twitter vor putea să trimită întrebări la care să le răspundă începând de miercuri.

Leslie Berland, directorul de marketing al Twitter și șeful personalului, va modera apelul, așa cum a făcut-o în timpul întâlnirilor anterioare, așa că va citi întrebările trimise pentru Elon Musk.

Joi, Musk va putea răspunde el însuși la orice astfel de întrebări, iar Agrawal a mai menționat în e-mailul său că în timpul întâlnirii „vom acoperi subiecte și întrebări care au fost ridicate în ultimele săptămâni”.

Excentricul miliardar care transmite semnale că este gata și să renunțe la achiziția Twitter din cauza numărului mult mai mare de conturi false decât fusese informat, a fost deja un subiect central de discuție la mai multe astfel de întâlniri și pe plan intern, pe Slack, pe diverse canale de comunicare de la Twitter.

Retail jobs

Unii angajați și-au exprimat anterior „furie” și „dezamăgire” față de eforturile sale de a prelua compania. Unii au renunțat la poziția din companie, iar alții au anunțat că plănuiesc să o facă în semn de protest. Un angajat, care a declarat celor de la BusinessInsider că se numără printre cei care nu se lasă descurajați de intervenția lui Elon Musk, a numit reacția angajaților care nu-l suportă pe miliardar ca fiind: „sindromul de deranjament Elon”.

Întrebările adresate directorilor de pe Twitter despre preluarea lui Musk au atins deja subiecte precum îngrijorarea că Donald Trump va fi admis din nou pe platformă sau dacă Musk va pune în aplicare un plan de concedieri în masă pentru a face compania să fie și mai profitabilă.

Recent, Elon Musk a anunțat că vrea să reducă numărul angajaților de la Tesla cu 10%, pe fondul unor îngrijorări legate de evoluția economiei, așa că angajații de la Twitter au motive întemediate să se teamă de planurile de business ale miliardarului.

Citeste si:
O femeie saudită a primit 34 de ani de închisoare pentru că folosea...
O femeie saudită a primit 34...

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri