Șeful statului a revenit cu noi declarații privind deciziile majore care sunt luate în aceste momente la summitul NATO de la Madrid, subliniind faptul că toate obiectivele pe care și le-a propus România, au fost atinse.

"Toate obiectivele pe care ni le-am propus au fost atinse şi au fost rezolvate în sensul solicitat şi sperat de noi", a declarat şeful statului în marja participării la Summitul NATO de la Madrid, conform Agerpres.

De asemenea, acesta a afirmat că grupul de luptă prezent în România poate fi crescut la nivel de brigadă, "dacă situaţia o va impune".

Declarațiile președintelui vin în contextul în care alianța a anunțat o creștere semnificativă a efectivelor sale militare pe flancul estic al NATO, contribuind în acest fel la reasigurarea țărilor aflate în prima linie a conflictului.

"Suplimentarea prezenţei americane, pe care am susţinut-o constant, va avea un rol benefic pentru România, dar şi pentru securitatea întregii regiunii", a declarat de asemenea Klaus Iohannis.

"Pentru ca o națiune să existe și să conteze trebuie în primul rând să fie asigurată securitar și asta se referă și la integritatea teritorială", a mai arătat șeful statului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri