Un român a fost arestat în Spania, după ce poliția a descoperit că acesta furase cablurile electrice ale unui tren de pe ruta Madrid- Barcelona.

Românul care a fost prins de autoritățile spaniole a întrerupt circulația unui tren de mare viteză, cum este cel care pleacă de la Madrid, cu destinația Barcelona. Polițiștii spun că este vorba despre un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 19 ani, care e furat 600 de metri de cablu electric de pe linia de mare viteză, scrie Digi 24.

Bărbatul s-a opus arestării, motiv pentru care este acuzat acum de tâlhărie, distrugere și nesupunere față de oamenii legii. Autoritățile au reușit să recupereze o bună parte din materialul furat, însă se tem că bărbatul face parte dintr-un grup organizat care recurge la acest lucru în permanență și care vinde pe piața neagră aceste cabluri.

Citește și: Măsuri în vreme de inflație, în Spania: bilete GRATUITE la anumite trenuri

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri