Locuitorii orașului-port grecesc Alexandroupoli au rămas șocați în momentul în care pușcașii marini ai Brigadei a 22-a a Corpului expediționar al marinei americane au acostat pentru o vizită planificată și au mâncat aproape tot ce se putea mânca din oferta locală.

"1500 de persoane au luat micul dejun la noi în oraș și au mâncat ouă, cârnați și slănină", a declarat unul dintre patronii restaurantelor din zonă, conform publicației Navytimes, care citează surse din Alexandroupoli.

"Au fost necesare 6000-7000 de ouă", a adăugat acesta. "Cu alte cuvinte, am rămas fără ouă".

Un alt deținător al unui restaurant din Alexandroupoli, Vassilis Siklafidis, a arătat de asemenea faptul că pușcașii marini americani "păreau să o fi luat razna, explicând că nu au mai mâncat carne atât de bună în viața lor".

Mâncarea nu a fost însă singurul lucru pentru care membrii navei USS Arlington au avut "apetit".

Aceștia au luat cu asalt de asemenea și saloanele de tatuaj din oraș, fiind cunoscut faptul că militarilor americani le place să aibă astfel de amintiri din majoritatea locurilor în care ajung.

"Să învățăm despre culturile partenerilor noștri este important, iar dacă putem să ajutăm la creșterea economiei locale în timpul vizitelor, asta e minunat", a arătat purtătorul de cuvânt al navei USS Arlington.

Sursa foto: Shutterstock / photowrzesien

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri