Robert O`Neill, soldatul SEAL care a recunoscut de curand ca este cel care l-a impuscat mortal pe Osama bin Laden, fondatorul al-Qaeda si „creierul” atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, vine joi in Romania pentru a le vorbi managerilor despre ce inseamna sa fii cu adevarat un lider, scrie Adevarul.

"Directorii romani vor invata ceea ce am invatat noi, ca puscasi marini, in lupta si in timpul pregatirilor pentru lupta: totul functioneaza mai bine cand echipa lucreaza impreuna si moralul este ridicat. Nimeni nu vrea sa lucreze pentru un nesimtit. Echipa va avea o rata mai ridicata de succes daca toata lumea crede in misiune", a declarat soldatul intr-un interviu pentru Adevarul.

O’Neill se va afla joi, 28 mai, la Bucuresti, la invitatia McCann/Thiess Events, care lanseaza seria de conferinte pe teme de leadership, educatie, sport si inovatie prin evenimentul „American Heroes”. In cadrul acestuia, alaturi de Rob O`Neill va vorbi si contraamiralul Scott P. Moore, fost membru SEAL, care a condus fortele navale de elita in unele dintre cele mai periculoase misiuni, printre care Furtuna in Desert, Mogadisu si invazia din Panama. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Willbrook Platinum Business Center.

Citeste mai mult: adev.ro/noxk31

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri