O ceremonie care marca obținerea cetățeniei canadiene a fost amânată, deoarece reprezentanții autorităților locale nu erau siguri cui trebuie să jure credință după moartea Reginei Elisabeta a II-a, scrie Insider.com.

Joi după-amiază, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani, punând capăt domniei sale fără precedent de 70 de ani. Fiul ei a urcat automat pe tron odată cu moartea ei și va fi cunoscut drept regele Carol al III-lea.

Ceremonia virtuală de cetățenie canadiană, care a avut 141 de participanți, a fost oprită în timp ce oficialii au vorbit cu fiecare persoană în parte.

Președintele judecător a menționat că moartea Reginei Elisabeta a II-a a avut loc după începerea ceremoniei, adăugând că noul monarh este acum regele Carol al III-lea.

Când participanții au depus jurământul de cetățenie, aceștia au jurat credință către „Sa majesté le roi Charles III, roi du Canada” – Majestatea Sa Regele Carol al III-lea, Regele Canadei.

Este posibil ca noii cetățeni canadieni să fi fost primii care au jurat credință noului monarh.

Ceremonia s-a încheiat cu declarația: „Regina a murit, trăiască Regele!”

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri