Vladimir Nikolayevich Sungorkin, redactorul șef al publicației pro-Kremlin Komsomolskaya Pravda, în vârstă de 68 de ani, a murit în condiții misterioase în timp ce se afla într-o călătorie de afaceri în estul îndepărtat al Rusiei.

"S-a întâmplat absolut brusc, nimic nu anunța acest lucru", a declarat colegul acestuia, Leonid Zakharov, care se afla alături de Sungorkin în respectiva călătorie, conform Daily Beast, care citează chiar publicația la care lucra victima.

Acesta a mai adăugat faptul că totul mergea conform planului, destinația finală a călătoriei fiind Moscova.

Conform articolului care a anunțat moartea lui Sungorkin chiar în Komsomolskaya Pravda, acesta a prezentat, însă, "semne de sufocare" în timpul călătoriei, ulterior pierzându-și viața.

Potrivit aceluiași coleg de redacție care îl însoțea, redactorul-șef al publicației a început să manifeste semne de inconștiență la câteva minute după ce a sugerat că "ar trebui să găsească un loc frumos undeva pentru prânz".

Publicația Komsomolskaya Pravda este cunoscută pentru poziția sa pro-Kremlin, motiv pentru care decesul șefului acesteia este cu atât mai misterios.

Sungorkin este doar ultimul dintr-o lungă serie de persoane care aveau de a face, într-un fel sau altul, cu puterea de la Kremlin și care au murit în condiții neelucidate.

Sursa foto: Shutterstock / Hadrian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri