Într-o alertă de securitate pentru cetățenii americani din Rusia, Ambasada Statelor Unite din Moscova le transmite să părăsească țara imediat.

Mesajul Ambasadei precizează că, în contextul mobilizării, persoanele cu dublă cetățenie riscă să li se interzică accesul la serviciile consulare americane, să nu fie lăsate să părăsească țara și să fie trimise pe front.

”Opțiunile de zboruri comerciale sunt foarte limitate acum și adesea nu sunt disponibile pe termen scurt. Se poate călători cu mașina sau cu autobuzul. Dacă vreți să părăsiți Rusia, faceți pregătiri cât de repede posibil. Capacitatea Ambasadei de a ajuta cetățenii SUA este foarte limitată în acest moment iar condițiile, inclusiv opțiunile de deplasare, ar putea deveni brusc și mai limitate.”

”Cetățenii Statelor Unite nu ar trebui să călătorească în Rusia iar cei care sunt acum în Rusia sau se îndreaptă spre această țară trebuie să o părăsească imediat, cât timp mai există variante comerciale de a călători”, se mai arată în alertă.

În ultimele zile, oficialii Kremlinului au escaladat retorica anti-occidentală. Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a folosit chiar amenințarea nucleară.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri