Antreprenoriatul pare să fie una dintre caracteristicile cele mai pronunțate ale familiei Musk. Drept dovadă, Tosca Musk, sora cunoscutului om de afaceri, a dezvoltat o platformă de filme dedicată genului romance, intitulată Passionflix.

Aceasta, în vârstă de 48 de ani, a intuit potențialul acestei afaceri, dat fiind faptul că genul literar romance este foarte popular în SUA, conform CNN.

Prin urmare, ceea ce face, efectiv, Passionflix, este să adapteze astfel de scrieri în producții cinematografice ce sunt prezentate ulterior pe această platformă.

"Passionflix se concentrează pe adaptarea romanelor de dragoste exact așa cum și le imaginează fanii și autorii. Ne ocupăm de conexiune, comunicare și compromis și de asemenea renunțăm la rușinea în ce privește tema sexualității, în special atunci când vine vorba despre femei, pentru că le dă acestora puterea de a-și recunoaște sexualitatea și de a o cere", a declarat Tosca Musk conform acleiași surse.

Aceasta a mai explicat și faptul că, inițial, platforma nu a avut niciun investitor, modelul de finanțare al afacerii fiind, efectiv, acela de a-și ruga prietenii și membrii familiei să devină angel investori.

Cu toate acestea, Tosca Musk a refuzat să spună dacă fratele său, Elon Musk, a fost unul dintre investitori.

"Dacă cer un sfat, nu mă îndoiesc de faptul că Elon mi-l va acorda. Iar după aceea va trebui să-l urmez, pentru că va avea dreptate", a mai arătat aceasta.

Primul film produs a fost "Hollywood dirt", având la bază un roman despre o femeie din partea de sud a SUA care își găsește dragostea atunci când un star de la Hollywood vine în micul oraș al acesteia pentru a filma o producție.

Sursa foto: Shutterstock / CarlaVanWagoner

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri