Tancurile occidentale "nu sunt o soluţie miracol" pentru Ucraina împotriva Rusiei, a declarat comandantul suprem al forţelor aliate în Europa (SACEUR), Christopher Cavoli, în ajunul unei reuniuni majore în Germania privind furnizarea de arme Kiev-ului, relatează AFP, scrie Agerpres.

"Nu există un sistem de arme anume care să fie o soluţie miracol. Este necesar un echilibru între toate sistemele", a susţinut generalul american Christopher Cavoli la încheierea unei reuniuni a şefilor militari ai NATO la Bruxelles.

"Dar este clar că tehnologia modernă occidentală depăşeşte tehnologia rusă" pe câmpul de luptă din Ucraina, a subliniat el.

Grupul de contact pentru Ucraina creat şi condus de Statele Unite şi care reuneşte aproximativ 50 de ţări se întruneşte vineri la baza americană Ramstein, în Germania, pentru a coordona continuarea ajutorului destinat Ucrainei.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski aşteaptă arme mai grele şi mai moderne din Occident. El cere, în special, tancuri de asalt şi sisteme de apărare antiaeriană.

Sursa foto: Shutterstock/ M-sur

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri