O gheretă micuță de doi metri pătrați situată la 120 de metri înălțime, pe o stâncă, în China, a căpătat - pe bună dreptate - renumele de "cel mai inconvenabil magazin de proximitate".

Magazinul, care este ideal, totuși, pentru alpiniști, a fost deschis în 2018, dar a intrat din nou, recent, în atenția internauților din China, transmite CNN.

"E destul de solicitant pentru angajați", a comentat unul dintre aceștia pe cea mai populară rețea de socializare din China, Weibo.

Iar acesta are perfectă dreptate, după cum transmite sursa citată, care, citând la rândul ei o publicație chineză, spune că angajații înșiși duc marfa în spate, pe stânci, pentru ca alpiniștii să aibă ce cumpăra în momentul când trec prin dreptul magazinului.

Concret, ar fi vorba despre zeci de sticle cu care aceștia se cațără în spate și pe care le vând apoi cu mai puțin de un dolar.

Pentru alpiniști, însă, efortul de a ajunge până la acest mini-magazin este răsplătit cu o sticlă de apă gratis, iar luna trecută, când în China s-a sărbătorit Festivalul lunii, cunoscut și ca Festivalul de la mijlocul toamnei, angajații magazinului le-au dăruit alpiniștilor torturi de lună (mooncakes, n.r.) un produs de panificație chinezesc consumat în mod tradițional cu ocazia acestui festival.

Sursa foto: YouTube / CGTN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri