Casa de avocatura Bostina si Asociatii isi intareste echipa din teritoriu cu un nou avocat la biroul din Galati, Ramona Oprea alaturandu-se celor peste 130 de avocati si consultanti.

“Este imperios necesar sa reusim sa aducem si la birourile teritoriale avocati de calibru, care sa faca fata cu succes provocarilor pe care ni le propun clientii nostri din provincie. In plus, activitatea birourilor teritoriale a devenit extrem de importanta pentru strategia de dezvoltare a casei noastre de avocatura, astfel incat vrem sa aducem in echipa avocati din barourile locale care au abilitatile profesionale necesare pentru a lucra la proiecte mari ”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina (foto).

Ramona Oprea a absolvit facultatea de drept in anul 2008, urmand in paralel si cursuri de relatii internationale si studii europene, desavarsindu-si pregatirea profesionala cu un master in drept civil si procesual civil si un master in administrarea afacerilor internationale, titluri luate in anul 2009. Este avocat definitiv din anul 2009.

De asemenea, ea este cadru universitar, co-autor la mai multe manuale universitare de drept.

Bostina si Asociatii a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 33,47 milioane euro, suma record pe piata de avocatura din Romania, in contextul in care a fost firma a fost implicata intr-o serie de proiecte care nu au fost afectate de criza.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Andersen Global intra in Romania: acord cu o firma de avocatura