Fabrica de Mobila din Campeni este scoasa la vanzare prin licitatie publica, de catre EXPERT INSOLVENTA. Licitatia pentru activul ce apartine societatii comerciale MONTANA SA va fi organizata la sediul Expert Insolventa in data de 25 mai 2012, incepand cu ora 14:00.
Montana, una dintre fabricile de mobila cu traditie in Romania, si-a cerut insolventa din luna iunie 2009. Falimentul a fost declarat in momentul in care planul de reorganizare, care prevedea atat vanzarea unor active ale societatii cat si inchirierea capacitatii de productie, nu a putut fi indeplinit. Pasul urmator a constat in declararea falimentului si scoaterea la vanzare a activelor societatii. Creditorii societatii, in mare pondere, institutii bancare, au agreat ca modalitatea de vanzare in bloc, ca ansamblu functional, prin licitatie publica pentru a permite reluarea activitatii de productie si pastrarea obiectivului de activitate de catre viitorul proprietar.
Activul Fabrica de Mobila include in patrimoniul sau scos la vanzare atat constructii industriale, cu terenul aferent constructiilor si teren liber de constructii, o cabana (casa de oaspeti), cat si variate bunuri mobile compuse din mijloace fixe, produse finite, obiecte de inventar, autovehicule, materii prime si materiale. Fabrica este scoasa la vanzare in bloc, ca ansamblu functional.
Vanzarea activului Fabrica de Mobila reprezinta o mare oportunitate antreprenoriala care are si implicatii sociale. In contextul actualei crize economice, noul proprietar va avea posibiliatea de a oferi sute de locuri de munca populatiei din zona.
Asezarea fabricii este de asemenea demna de luat in considerare de catre mediul privat. Nu doar ca se afla in una dintre cele mai pitoresti zone ale tarii, dar fabrica este totodata situata intr-o regiune de exploatare a lemnului, ceea ce implica, printre alte avantaje, posibilitatea asigurarii necesarului de materie prima prin exploatare proprie si posbilitatea selectiei materiei prime.
Datorita crizei economice alaturi de alti factori, Montana, una dintre cele mai mari afaceri din zona Apusenilor, a fost nevoita sa declare faliment. Privit prin alta perspectiva, acest lucru poate reprezenta un punct de pornire. Vanzearea prin licitatie a Fabricii de Mobila din Campeni ofera unui antreprenor capabil si ambitios sansa unui inceput promitator pentru o afacere de succes atat timp cat doreste sa profite de aceasta oportunitate valoroasa.
Valoarea de pornire a licitatiei este de 2.800.000 euro, exclusiv TVA.
Ofertantii sunt obligati sa se prezinte la sediul lichidatorului judiciar cu cel puin 48 de ore inainte de data organizarii licitatiei, in vederea depunerii ofertei de cumparare, a cautiunii reprezentand 15% din pretul de pornire a licitatiei, precum si pentru achizitionarea caietului de sarcini. Caietele de sarcini se pot cumpara de la sediul lichidatorului judiciar dupa data de 02 mai 2012.
In caz de neadjudecare, licitatia se va relua in data de 08 iunie 2012, 22 iunie 2012 si 06 iulie 2012 in aceleasi conditii.
Mai multe informatii legate de licitatie pot fi gasite pe site-ul lichidatorului judiciar – http://expertinsolventa.ro/index.php/ro/vanzari/111-publicaie-de-vanzare-montana sau pot fi solicitate la numarul de telefon: 0354.405.232.

office@expertinsolventa.ro
www.expertinsolventa.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri