BDO Romania, al cincilea jucator ca marime pe piata de audit si consultanta, a deschis un nou birou teritorial in Timisoara, fiind cel de-al treilea cabinet local, alaturi de cele din Bucuresti si Cluj.
Aceasta etapa face parte din planul de dezvoltare anuntat in urma cu doi ani de BDO Romania, plan care vizeaza deschiderea a 4-5 birouri in teritoriu, prin intermediul carora pietele locale sa aiba acces la servicii prestate la standarde internationale, in conditii competitive de pret.

Noul birou, care opereaza complet integrat in reteaua BDO, este condus de Dan Stirbu, ce coordoneaza in calitate de partner o echipa de 10 specialisti in domeniu.

Biroul opereaza sub denumirea BDO Auditors & Business Advisors SRL si ofera servicii de audit, contabilitate, salarizare, consultanta fiscala si financiara, precum si asistenta in restructurare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri