MHP Consulting Romania, parte din Grupul MHP si afiliata concernului Porsche, este prezenta in Romania din 2014, cu un birou in Cluj-Napoca si peste 400 de angajati. Compania de consultanta imobiliara Griffes anunta insa ca din acest an, MHP Consulting isi extinde operatiunile si inchiriaza o suprafata de spatii de birouri de 320 metri patrati in Vox Technology Park din Timisoara.

Dupa ce a semnat un contract de inchiriere pentru relocarea sediului in Cluj-Napoca din ansamblul Vitrina in noul proiect de spatii de birouri Record Park pe o suprafata de 5.300 metri patrati, MHP Consulting Romania deschide un nou birou si in Vox Technology Park din Timisoara. Compania a fost asistata in ambele tranzactii de compania de consultanta imobiliara Griffes.

Vox Technology Park are peste 26.000 mp de spatii de birouri si ofera identificare biometrica printr-o aplicatie care genereaza un cod QR dupa recunoasterea faciala sau recunoasterea amprentelor, precum si o sala de sport, care va fi deschisa in aceasta toamna, spatii de luat masa, spatii de coworking si conferinte, spatii comerciale si de servicii.

"Pasul pe care MHP Porsche l-a facut in afara Cluj-Napoca este semnificativ, deoarece nu este doar o consecinta a cresterii companiei, ci si un vot de incredere pentru Romania si potentialul pe care il pot gasi pe piata noastra, in special in ceea ce priveste capabilitatile oamenilor in inginerie si software", a declarat Andreea Paun, managing partner Griffes.

"MHP Romania completeaza lista lunga de companii din IT si tehnologie care au ales Vox Technology Park ca nou sediu. Vom continua sa dezvoltam si sa extindem lista de facilitati si beneficii pentru chiriasii nostri, fiind astfel tot mai aproape de a crea un ecosistem proprice dezvoltarii companiilor din segmentul IT si tehnologie din Timisoara", a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Citeste si:
Genesis extinde cu 4.800 mp contractul Accenture in West Gate
Genesis Property extinde cu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
CBRE: Companiile prefera birourile din Vestul si Centrul Capitalei