MHP Consulting deschide un nou birou la Timisoara pe o suprafata de 320 mp in Vox Technology Park

MHP Consulting Romania, parte din Grupul MHP si afiliata concernului Porsche, este prezenta in Romania din 2014, cu un birou in Cluj-Napoca si peste 400 de angajati. Compania de consultanta imobiliara Griffes anunta insa ca din acest an, MHP Consulting isi extinde operatiunile si inchiriaza o suprafata de spatii de birouri de 320 metri patrati in Vox Technology Park din Timisoara.

Dupa ce a semnat un contract de inchiriere pentru relocarea sediului in Cluj-Napoca din ansamblul Vitrina in noul proiect de spatii de birouri Record Park pe o suprafata de 5.300 metri patrati, MHP Consulting Romania deschide un nou birou si in Vox Technology Park din Timisoara. Compania a fost asistata in ambele tranzactii de compania de consultanta imobiliara Griffes.

Vox Technology Park are peste 26.000 mp de spatii de birouri si ofera identificare biometrica printr-o aplicatie care genereaza un cod QR dupa recunoasterea faciala sau recunoasterea amprentelor, precum si o sala de sport, care va fi deschisa in aceasta toamna, spatii de luat masa, spatii de coworking si conferinte, spatii comerciale si de servicii.

"Pasul pe care MHP Porsche l-a facut in afara Cluj-Napoca este semnificativ, deoarece nu este doar o consecinta a cresterii companiei, ci si un vot de incredere pentru Romania si potentialul pe care il pot gasi pe piata noastra, in special in ceea ce priveste capabilitatile oamenilor in inginerie si software", a declarat Andreea Paun, managing partner Griffes.

"MHP Romania completeaza lista lunga de companii din IT si tehnologie care au ales Vox Technology Park ca nou sediu. Vom continua sa dezvoltam si sa extindem lista de facilitati si beneficii pentru chiriasii nostri, fiind astfel tot mai aproape de a crea un ecosistem proprice dezvoltarii companiilor din segmentul IT si tehnologie din Timisoara", a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Citeste si:
Vox Property Group obține o finanțare de 19,5 milioane de euro de...
Dezvoltatorul imobiliar Vox...

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri