Schoenherr promoveaza cinci noi parteneri

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Schoenherr va avea cinci noi parteneri incepand cu 1 februarie.


Cei 5 noi parteneri sunt Oana Alexandru, Simona Chirica, Monica Cojocaru, Madalina Neagu si Silvia Popa. Astfel, incepand cu 1 februarie, biroul local al Schoenherr va numara 10 parteneri. Ceilalti 5 parteneri sunt Matei Florea, Sebastian Gutiu (managing partner), Narcisa Oprea, Markus Piuk si Mihai Radulescu. Partenerul Dan Costinescu paraseste firma pentru a se dedica unor proiecte personale.

Oana Alexandru este specializata in drept imobiliar, drept corporatist/ fuziuni si achizitii si dreptul mediului. A acordat clientilor consultanta in diverse domenii, inclusiv redactarea si negocierea de contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere, consultanta cu privire la aspecte de drept societar in contextul restructurarii; asistenta cu privire la inregistrarea modificarilor la autoritatile competente, asistenta in legatura cu diverse cereri sau pretentii ale autoritatilor, persoanelor fizice si juridice, redactarea si / sau negocierea de contracte comerciale.

Oana Alexandru a acordat consultanta cu privire la numeroase tranzactii imobiliare locale, dar si multijurisdictionale. A acordat consultanta privind probleme de mediu si raspunderea pentru probleme de mediu, a redactat si negociat clauze privind raspunderea de mediu, alocarea riscurilor si a raspunderii privind poluarea istorica, prezenta si potentiala. Oana Alexandru a asistat echipa de litigii a firmei in dispute avand ca obiect raspunderea privind poluarea istorica si decontaminarea.

Simona Chirica
este specializata in drept civil, drept comercial si drept fiscal. Are o bogata experienta in tranzactii imobiliare, achizitii si fuziuni la nivel national, proiecte green field, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operational si financiar.

In ultimii ani, Simona Chirica a oferit consultanta juridica in tranzactii importante din Romania, in special in domeniul energiei regenerabile.

De asemenea, a oferit consultanta mai multor jucatori din industria de retail din Romania. Experienta sa include asistarea echipei de litigii si arbitraje in arbitraje nationale si internationale in domeniul constructiilor.

Simona Chirica este doctor in drept si lector universitar la Academia de Studii Economice, Bucuresti.

Monica Cojocaru este specializata in drept corporatist / fuziuni si achizitii, energie, infrastructura si reglementare. A asistat clienti romani si internationali in tranzactii de top din domeniul energiei, oferind consultanta juridica atat in aspecte de drept comercial/achizitii, cat si in aspecte specifice de reglementare.

In ultimii ani, Monica Cojocaru a acumulat o experienta in proiecte de energie din surse regenerabile in Europa Centrala si de Sud – Est, fiind implicata in numeroase tranzactii implicand proiecte eoliene, de biomasa, hidro si fotovoltaice. Portofoliul sau de clienti include investitori strategici internationali in domeniul energiei.


Madalina Neagu
este specializata in drept corporatist / fuziuni si achizitii. De cand s-a alaturat Schoenherr in anul 2008, a acordat consultanta clientilor cu privire la o serie de proiecte de preluari (atat de partea vanzatorului cat si a cumparatorului), restructurari corporative si solutionarea disputelor.

Experienta Madalinei Neagu include consultanta acordata in cadrul unor importante fuziuni si achizitii, concurenta, finantare in vederea achizitiei si privatizarea companiilor detinute de Stat (inclusiv consultanta acordata vanzatorului in cadrul uneia dintre cele mai mari privatizari in domeniul bancar). Portofoliul sau de clienti include nume importante din businessul romanesc si international.

Silvia Popa este specializata in drept imobiliar si dreptul constructiilor. De cand s-a alaturat Schoenherr in anul 2006, Silvia Popa a reprezentat clienti atat romani cat si internationali intr-o larga varietate de proiecte de dezvoltare imobiliara. A asistat clientii in toate etapele de dezvoltare ale proiectelor, de la verificarile juridice preliminare dezvoltarii, continuand cu redactarea si negocierea contractelor necesare realizarii proiectelor propuse si pana la redactarea si negocierea eventualelor contracte de operare si mentenanta.

Proiectele finalizate cu success de Silvia Popa includ achizitionarea de terenuri de tip greenfield si brownfield, inchirierea sau achizitionarea de cladiri de birouri, construirea de hale industriale, executarea de lucrari de infrastructura, construirea parcurilor de energie regenerabila (eoliana, fotovoltaica, hidro).

Schoenherr si-a inceput operatiunile in Bucuresti in 1996.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri