Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat juridic Piraeus Bank Grecia in vanzarea ATE Bank Romania catre omul de afaceri Dorin Umbrarescu, in cadrul unei tranzactii de peste 10 milioane de euro.

Astfel, avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au lucrat alaturi de oficialii Piraeus Bank in tranzactia vizand vanzarea participatiei de 93,27% detinuta in ATE Bank Romania pentru suma de 10,3 milioane de euro.

Tranzactia este conditionata de divizarea unei majoritati a activelor si pasivelor ATE Bank Romania si integrarea acestora in Piraeus Bank Romania, precum si de obtinerea acordurilor din partea autoritatilor de reglementare.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii a fost coordonata de partenerii Mihai Dudoiu si Razvan Gheorghiu-Testa (foto), carora li s-au adaugat alti avocati si consultanti fiscali, printre care Dragos Apostol, Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii si Alin Chitu, Tax Partner in cadrul diviziei de fiscalitate a firmei de avocatura.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii vor continua sa asiste vanzatorul pentru indeplinirea unor conditii suspensive in vederea finalizarii tranzactiei, precum si la realizarea divizarii partiale a ATE Bank Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Andersen Global intra in Romania: acord cu o firma de avocatura
Setari Cookie-uri