Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat avansarea a trei avocati la statut de partener, aceasta fiind, dupa cum a anuntat firma, una dintre cele mai ample proceduri de promovare interna din ultimii ani.

Dupa cooptarea in iunie 2013 a lui Catalin Baiculescu in calitate de partener, Tuca Zbarcea & Asociatii a continuat promovarile interne cu alte 13 numiri in diverse roluri din cadrul firmei. Astfel, Cristian Radu (foto), Vlad Cercel si Dragos Apostol ridica la 24 numarul partenerilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii.

Anterior, cei trei avocati facusera parte din grupa de elita a firmei (Managing Associates) si, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative si s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma. Pe langa cele trei numiri in echipa de management, alti zece avocati au avansat in ierarhia firmei, si anume: Alexandra Peres, Alina Ungureanu, Amalia Dumitru si Dan Cristea - in grupa de Managing Associates, Nisa Jecu, Sergiu Cretu, Ioana Marculet, Dana Blaer, Anca Melinte, Ana Popa – in grupa de Senior Associates.

Cristian Radu este un avocat cu experienta de 10 ani in aspecte de drept societar si comercial, fuziuni si achizitii si legislatie aplicabila in domeniul petrolului si gazelor naturale, precum si legislatia jocurilor de noroc. Printre cele mai reprezentative proiecte in care a fost implicat in ultimii ani se numara achizitia Expur SA de catre grupul francez Sofiproteol/Saipol, achizitia activelor destinate productiei de ulei ale Cargill Oils SA de catre Expur SA, achizitiile succesive efectuate de NIS Petrol (Gazprom) in Romania, sau recenta expansiune pe piata din Romania a Getin Holding, un important grup financiar din Polonia.

Vlad Cercel are o experienta practica de 11 ani in domeniul comunicatiilor si tehnologiei informatiei si al concesiunilor, proiectelor de infrastructura si achizitiilor publice. Vlad Cercel face parte din echipa de avocati care ofera in prezent consultanta in proiecte majore de infrastructura (cum ar fi proiectul de concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov si a Centurii Bucuresti Sud si autostrazilor Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Constanta) si in sectorul utilitatilor publice - administrarea domeniului public si privat, energie termica (precum delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu energie termica in municipiul Iasi). In domeniul comunicatiilor, el a fost implicat recent in proiectul prin care Vodafone Romania a incheiat cu Orange Romania un important acord de partajare a infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Dragos Apostol este specializat in procese complexe de privatizare, fuziuni si achizitii in domenii de industrie variate, precum si tranzactii din sectorul imobiliar si proiecte miniere. De-a lungul celor 14 ani de cariera juridica, el a fost implicat in tranzactii precum preluarea de catre statul roman a controlului asupra societatii Daewoo Automobile Romania SA si privatizarea ulterioara a acesteia catre Ford Motor Company, oferind asistenta in toate etapele, pana la finalizarea recenta a procesului. Tot recent, el a fost implicat in proiecte importante pe piata bancara, cum ar fi: preluarea de catre UniCredit Tiriac Bank a portofoliului de retail al RBS Bank Romania sau procedura de divizare partiala prin care Piraeus Bank a preluat o parte din activele ATE Bank si, ulterior, in vanzarea participatiei majoritare detinute in ATE Bank Romania catre un investitor roman. De asemenea, Dragos Apostol asista in mod curent Carrefour Romania si alti investitori imobiliari in legatura cu proiectele acestora de expansiune si dezvoltare pe piata locala.

In prezent, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii cuprinde peste 100 de avocati, dintre care 24 sunt parteneri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri