Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut respingerea contestatiilor promovate de catre Spedition UMB si Strabag impotriva rezultatului procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica avand ca obiect „Proiectare si executie autostrada Lugoj – Deva, Lot 2” organizate de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), avand o valoare de aproximativ 240 milioane de euro.
In luna mai 2013, asocierea formata din JV Salini – Secol SpA, asistata si reprezentata de Tuca Zbarcea & Asociatii, fusese desemnata castigatoare de catre autoritatea contractanta. Ulterior, ceilalti participanti la licitatie, Spedition UMB si Strabag au contestat rezultatul procedurii, care insa a fost mentinut prin decizia pronuntata de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) in data de 17 iunie 2013.
La acest moment, data fiind decizia CNSC, contractul de achizitie publica ar putea fi incheiat cu asocierea JV Salini – Secol SpA, neexistand niciun motiv care sa justifice intarzierea in demararea lucrarilor specifice.

“O procedura complexa, care a presupus parcurgerea unui volum semnificativ de documente si informatii relevante pentru combaterea sustinerilor celor doua contestatoare. Organizarea si rigoarea operatorului economic au permis contracararea rapida si fundamentata a criticilor succesive formulate de catre fiecare dintre cele doua contestatoare, permitand in final obtinerea succesului”, a declarat Oana Gavrila (foto), Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Decizia CNSC mentine decizia autoritatii contractante si confirma atat corectitudinea atribuirii contractului catre asocierea formata din JV Salini – Secol SpA cat si corectitudinea deciziei de respingere ca inadmisibila a ofertei depuse de catre Spedition UMB.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri