Ryanair a anuntat ca va inchide baza din Timisoara, cu o aeronava alocata, incepand cu 25 martie 2018. Doua rute catre Milano si Bucuresti din/catre Timisoara vor continua sa fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018. Toti clientii afectati vor fi notificati prin email si SMS, prezentandu-li-se optiunile disponibile – ramburs intreg sau transfer gratuit pe o ruta alternativa.

Decizia Ryanair de a-si inchide baza din Timisoara rezulta din performanta comerciala slaba, intr-un moment in care cererea pentru o aeronava Ryanair creste pe alte aeroporturi din Europa.

"Regretam inchiderea bazei noastre din Timisoara, cu o aeronava alocata, care se datoreaza perfomantei comerciale slabe. Doua rute catre Milano si Bucuresti vor continua sa fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toti clientii afectati vor fi notificati prin email sau SMS, si li se vor face cunoscute optiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o ruta alternativ", a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer.

Programul curent de iarna al Ryanair, care include cele sapte rute din Timisoara, va continua sa fie operat conform planificarii pana la inchiderea bazei pe 25 martie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri